Wie is Monique Collée

In mijn coachingspraktijk begeleid ik mensen op hun zoektocht naar hun essentie, zodat zij meer vanuit hun innerlijke kracht kunnen functioneren in hun dagelijks leven èn in hun werk. De afgelopen 20 jaar heb ik hierin de nodige ervaring opgedaan. Zo heb ik de werving & selectietak van een organisatie-adviesbureau opnieuw vormgegeven. Daarnaast heb ik als coördinator bij een grote overheidsinstantie het mobiliteitscentrum omgevormd tot loopbaancentrum. 
Ook heb ik mensen begeleid bij het vinden van hun weg terug naar het arbeidsproces vanuit burn out en werkeloosheid. 
Sinds 1997 heb ik mijn eigen coachingspraktijk voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei. Het fascineert me telkens weer om te zien wat er mogelijk is aan beweging en verandering wanneer je inzicht krijgt in wat je werkelijk beweegt. 

Van huis uit ben ik juriste. Tijdens mijn rechtenstudie heb ik geleerd complexe vraagstukken te analyseren en te ontrafelen. Ik ben er echter van overtuigd dat een rationele analyse slechts een deel van de werkelijkheid is. Vanuit mijn interesse in wat andere mensen en mijzelf nu werkelijk drijft, heb ik mij verder ontwikkeld. Ik heb een careercounselingsopleiding afgerond en diverse lichaamsgerichte en ervaringsgerichte trainingen gevolgd. Al deze ervaringen heb ik in mijn werkwijze geïntegreerd en zij vormen de basis voor mijn coaching.

Daarnaast heb ik mij verdiept in Do-In, een Oosterse bewegingsleer die gericht is op het stimuleren van ons zelf herstellend vermogen. Met veel plezier laat ik mensen de kracht van deze subtiele oefeningen ervaren tijdens mijn Do-In lessen.